Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Turgutlu Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Zülfiye Acar'ın fotoğraf sergisinden elde edilen gelirin, Turgutlu Şehit ve Gazi Yakınları Derneği'ne bağışlandığı bildirildi.
Acar, yaptığı açıklamada, farklı zaman ve mekanlarda çekilen 80 fotoğrafının yer aldığı "Kadından Yüzler" konulu fotoğraf sergisinin, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu desteğiyle odada sergilediklerini bildirdi. Acar, sergideki fotoğrafların satışından elde edilen geliri Turgutlu Şehit ve Gazi Yakınları Derneği'ne bağışladıklarını bildirdi.
Şehit ve Gazi Yakınları Derneği Başkanı Turgut Gürkaş da, Acar'ın davranışının kendilerini mutlu ettiğinibelirterek, "Böyle güzel bir çalışmaya bizi dahil etmesinden mutlu olduk. Şehit anneleri adına emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. - Manisa
Son Dakika › Yerel › Sergi Geliri, Şehit ve Gazi Derneğine Bağışlandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.