Siirt'te Yılın Öğretmeni Köyden Seçildi - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Yılın Öğretmeni Köyden Seçildi

Siirt\'te Yılın Öğretmeni Köyden Seçildi

Merkezi Siirt’te bulunan Tüm Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası (Tüm Eğitim-Sen), Şirvan ilçesinde zor şartlar altında görev yapan Zeliha Yılmaz’ı yılın öğretmeni seçti.

25.11.2015 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezi Siirt'te bulunan Tüm Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası (Tüm Eğitim-Sen), Şirvan ilçesinde zor şartlar altında görev yapan Zeliha Yılmaz'ı yılın öğretmeni seçti.

Şirvan İlçesi Durankaya İlkokulu'ndan Zeliha Yılmaz adlı öğretmeni köydeki okulunda ziyaret eden Sendika Genel Başkanı Selman Aksu, Genel Sekreter Mithat Beydoğan ve dernek yöneticileri, kendisini plaketle ödüllendirdi. Aksu, bu yıl yılın öğretmeni seçimi yaparken her zaman olduğu gibi yine oluşturdukları komisyonca öğretmenin görev yaptığı yerin ulaşımı, görev yapma zorluğu, memleketi, görevine olan sadakati, rapor ve izin gibi mazeretlere sığınmadan görevini severek yapması gibi kriterleri göz önünde tuttuklarını kaydetti. Aksu, "Bu ödüle tüm öğretmenlerimiz layıktır bunu biliyoruz, ancak sembolik olsa da bunu yalnızca birine vermek durumundayız. Zeliha öğretmenimizi tüm öğretmenlerimiz adına tekrardan tebrik ediyor ve tüm öğretmenlerimiz adına bu ödülün kendi yaşamının devamında bir başarı merdiveninin ilk basamağı olarak görmesini temenni ediyoruz" dedi - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siirt'te Yılın Öğretmeni Köyden Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement