Sinop'ta '52.kütüphane Haftası' Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Sinop'ta '52.kütüphane Haftası' Kutlamaları

Sinop\'ta \'52.kütüphane Haftası\' Kutlamaları

Sinop’ta, ‘52.Kütüphane Haftası’ dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

28.03.2016 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop'ta, '52. Kütüphane Haftası' dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

'52.Kütüphane Haftası' etkinlikleri Sinop Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Çelenk sunma törenine, Sinop Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Nazmiye Erdem, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Şube Müdürleri Nilüfer Özer ve Naci Biton ile kurumların çalışanları katıldı.

Çelenk sunma töreninin ardından heyet, Sinop Vali Yardımcısı Ekrem Yaman'a nezaket ziyaretinde bulundu. Daha sonra Sinop Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Nazmiye Erdem ve beraberindeki heyet, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sonunda Daire Başkanı Nazmiye Erdem, Rektör Dalgın'a günün anısına çiçek verdi.

Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından açılan stant öğrencilerden büyük ilgi gördü. Bir hafta boyunca çeşitli noktalarda kitapseverlerle ve öğrencilerle buluşacaklarını ifade eden Nazmiye Erdem "52. Kütüphane Haftası'na özel hazırladığımız '#benimicinkutuphane' teması ile bir hafta boyunca Sinop ve ilçelerimizde çeşitli etkinliklerle farkındalık oluşturmayı ve sesimizi duyurmayı hedefliyoruz. Etkinliğimizin ilk gününde öğrencilerimizin gösterdiği ilgi bizi çok mutlu etti" dedi.

Kurulan platform önünde Kütüphane personel ve öğrenciler ellerinde çeşitli kelimelerin yer aldığı dövizlerle hatıra fotoğrafları çektirdiler ve sosyal medya adreslerinde paylaşımda bulundular.

Son olarak Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'nde kurulan Koridor Kütüphanesi'ne, Sinop Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından kitap bağışında bulunuldu. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sinop'ta '52.kütüphane Haftası' Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement