Sivas Belediye Başkanı Aydın, Vali Barut'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Sivas Belediye Başkanı Aydın, Vali Barut'u Ziyaret Etti

Sivas Belediye Başkanı Aydın, Vali Barut\'u Ziyaret Etti

Sivas Belediye Başkanı Mimar Sami Aydın, Vali Alim Barut'u makamında ziyaret etti.

08.04.2014 12:06  Güncelleme: 12:16

Sivas Belediye Başkanı Mimar Sami Aydın, Vali Alim Barut'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Barut; "Sivas'ımız için inşallah hayırlara vesile olur, temennimiz o yönde. Önce vali olarak üzerime düşeni, daha sonra Alim Barut olarak üzerime düşeni yaparım. Yardımcınız, danışmanınız artık ne derseniz yaparız. Devletimiz bizi buraya hizmet etmeye gönderdi. Belediye vasıtasıyla yapacağımız hizmetlerden bize de düşeni yerine getiririz inşallah" dedi.

Sivas Belediye Başkanı Aydın ise; "Biz sizi zaten biliyoruz. İnanıyorum ki bu güzellik Sivas'ımıza hizmet olarak, gelişime olarak yansıyacaktır. Sağ olsun bakanımız çok heyecanlı çok arzulu. Ben sizde de aynı şeyi görüyorum. Gerçekten Sivas'ta çok özel bir dönem, bu Sivas'ın lehine bir süreç olarak görünüyor. İnşallah Sivas sizlerin de katkısıyla bunu en iyi şekilde değerlendirecektir. Biz de elimizden gelenleri şehir için yapma kararlılığındayız. Bize düşen her ne olursa da inşallah birlikte onu yerine getireceğiz" şeklinde konuştu.

Ziyarette AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz ve parti yetkilileri de hazır bulundu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas Belediye Başkanı Aydın, Vali Barut'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement