Sky Tower da Sona Geliniyor - Son Dakika
Yerel

Sky Tower da Sona Geliniyor

Sky Tower da Sona Geliniyor

Batı Karadeniz Bölgesinin en büyük ve en lüks oteli SKY Tower'ın tüm departmanlarıyla Mart 2012 de hizmete gireceği öğrenildi.

09.01.2012 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batı Karadeniz Bölgesinin en büyük ve en lüks oteli SKY Tower'ın tüm departmanlarıyla Mart 2012 de hizmete gireceği öğrenildi.

Yaklaşık 8 ay önce satın alınarak yeni sahipleri E7 Şirketler gurubu tarafından yapılanma çalışmalarına başlanan eski adıyla Ceneviz yeni adıyla SKY Tower Otelin inşasında hummalı bir çalışma sürüyor.

Atayol Turizm İnşaat Proje Koordinatörü Erdal Keserli

"Otelin Tamamlanması ile bünyesinde, bir tanesi bin kişilik olmak kaydıyla üç toplantı salonu, 6 açık ve kapalı havuz her biri bin 200 metrekare büyüklüğünde ve içersinde 12 ay kar yağan bölümleri, dört ayrı renk suların aktığı macera duşları, masaj ve terapi salonları, tuz odası, yüzme havuzlarının ve sağlıkla ilgili akla gelebilecek her şeyin düşünülmüş olduğu iki SPA merkezi,

Türk hamamı, 4 ayrı büyüklükte ve İtalyan, Fransız ve Türk yemekleri sunan mutfakları içeren restoranları, benzeri sadece Dubai'deki SKY TOWER'da bulunan kral dairesi ile konuklarını ağırlayacak" dedi.

21 bin metrekare bir alanda çalışmaların tüm hızla sürdüğünü vurgulayan Keserli "Önümüzde kumsalın olmayışı bir dezavantaj olsa da bu sorunu çözme ilgili çalışmalar da bulunuyoruz. Dubalardan oluşan ve direkler üzerinde saydam yapıda su hareketinin gözlenebileceği sahile kıvrımlarla bağlı bir iskele oluşturacağız. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz. Otelimiz bölge ekonomisini canlandıracağını umuyoruz. Otelimizde ilk etapta 140 kişiye istihdam sağlanmasını düşünüyoruz. Akçakoca halkını seviyoruz ve bizlere kucak açtılar. Şu ana kadar çalışmalarımız hızla ilerliyor. 2012 yazında tam faaliyette olacağız" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sky Tower da Sona Geliniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement