Soma Emniyeti'nden Kaymakam Atçı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Soma Emniyeti'nden Kaymakam Atçı'ya Ziyaret

Soma Emniyeti\'nden Kaymakam Atçı\'ya Ziyaret

Soma İlçe Emniyet Müdürü Okan Arslan göreve yeni başlayan Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

11.09.2013 11:18

Soma İlçe Emniyet Müdürü Okan Arslan göreve yeni başlayan Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı'ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bölge Trafik Amirliği'nin birim amirleri katıldı. İlçe Emniyet Müdürü Arslan, Soma emniyetinin çalışmaları ve Soma'nın asayişi ile ilgili Kaymakam Atçı'yı bilgilendirdi.

161 personel ile 100 Binin üzerinde nüfusu bulunan Soma'da hizmet verdiklerini belirten Arslan, "161 personelimizle Somalıların daha iyi ve huzurlu ortamda yaşamaları için çalışıyoruz." dedi. Soma'da kamyon ve motosikletlerde kask takılmaması konusunda sıkıntı olduğunu hatırlatan Arslan, "Şehir içersinde trafiği tehlikeye sokacak derecede seyri nedeniyle kamyonlar konusunda çalışma başlattık. 10 günden bu yana kamyon şoförlerimize bilgilendirmeyi yaptık. Ayrıca motosikletler konusunda kask takılması insan hayatı açısından çok önemli. Kask hayat kurtarıyor. Bunun birçok örneğini de yaşanan kazalarda gördük. Maalesef Soma'da bu tam anlamıyla yerleşmiş değil. Elimizden geldiğince kask konusunda çalışmalarımızı sıklaştıracağız." dedi.

KAYMAKAM ATÇI, "YETERSİZ PERSONELE RAĞMEN ASAYİŞ GÜZEL"

Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı ise bu kadar nüfuslu bir ilçede en azından 200'ün üzerinde polis memuru olması gerektiğini belirterek, "Buna rağmen asayişe bakılınca durum gayet iyi. Asla rehavete kapılmamak gerek. Amacımız suçun işlenmemesini sağlayarak önleyici tedbirler almak. Suç işlendikten sonra faili ve gerekli aydınlatmayı yapmak da çok önemlidir fakat ilk amaç önleyici tedbirler olmalı." dedi. Bu noktada vatandaşa da büyük iş düştüğünü belirten Kaymakam Atçı polisin kulağı ve gözünün vatandaşlar olduğunu belirterek 155 polis ihbar hattının kullanımının önemine değindi. Emniyet Müdürü Arslan'a ve birim amirlerine teşekkür eden Kaymakam Mehmet Atçı, ziyaretten dolayı teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soma Emniyeti'nden Kaymakam Atçı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement