Sorgunlu Taekwondo Sporcularının Başarısı - Son Dakika
Yerel

Sorgunlu Taekwondo Sporcularının Başarısı

Sporcular, Kırıkkale'de yapılan şampiyonadan 19 madalya ile döndü

23.08.2013 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sorgunlu sporcular, Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen  İller Arası Taekkwondo Şampiyonası'ndan 19 madalya ile döndü.

Şampiyonaya Ankara, İstanbul, Mersin, Çorum, Yozgat, Kırıkkale, Kırşehir, Niğde, Bursa, Erzurum, Kayseri illerinden toplam 350 sporcu katıldı.

Sorgun'dan, antrenör Serap Dinçer 'in çalıştırdığı Sorgun Halk Eğitim Takımı ile Ahmet Turan Dinçer'in çalıştırdığı Sorgun Belediye Spor Taekwando takımlarından toplam 30 sporcu mücadele etti.

Yıldızlar kategorisinde, 44 kiloda Şura Arslan, 49 kiloda Bekir Ekinci, Minikler 50 kiloda Halil İbrahim Taşkan, olimpik +80 kiloda Beytullah Diren birinci olarak altın madalya kazandı.

Yıldızlarda kategorisinde, Esda Yıldırım, Arzu Çetin, Arslan Künbetli, miniklerde Osman Taşkan ikinciliği elde ederek gümüş madalya aldı. Duygu Kaya, Esma Taşkan,  Tuğsem Bulut,  Nisa Eser,  Ahmet Furkan Güvenç, Nurullah Cankurtaran, Enbiya Biçer, Şahin Yılmaz, Adem Taşkın, Yasemin Kocatepe, Ömer Faruk Akgül kilolarında üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Antrenör Ahmet Turan Dinçer, yaptığı açıklama, Sorgunlu tekvandocuların  büyükşehirlerden gelen sporcularla karşılaşmalarına rağmen çok güzel bir performans sergilemesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, Sorgun Belediyesi'nin ve Sorgun Halk Eğitim Müdürlüğü'nün desteği ile daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını kaydetti. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sorgunlu Taekwondo Sporcularının Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement