Sp Karaman Belediye Başkan Adayı Şahin'den Muhtarlar Derneğine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sp Karaman Belediye Başkan Adayı Şahin'den Muhtarlar Derneğine Ziyaret

Sp Karaman Belediye Başkan Adayı Şahin\'den Muhtarlar Derneğine Ziyaret

Saadet Partisi (SP) Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin, İl Başkanı Hüseyin Uğuz ile birlikte Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

12.02.2014 10:34

Saadet Partisi (SP) Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin, İl Başkanı Hüseyin Uğuz ile birlikte Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette, muhtarların sorunlarını dinleyen Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin, "Şehrin gelişimindeki izlenecek yol farklı bakış açılarının özgür bir ortamda tartışılması ve her aşamada toplumun görüş ve düşüncelerini alınması ile olmalıdır. Karşılıklı istişareye açık olmalıyız. Görüyoruz ki muhtarlarımız hizmete susamış, Karaman Belediyesinden hizmet bekliyor. İktidar Partisinin bir önceki belediye başkanlığı döneminde de aynı sorunlar vardı. İktidar Partisi bu beceriksizliğini başkan değiştirerek güya en iyisini bulmaya çalışarak seçimlere gidiyor. Oysa ki bu işler şahıs meselesinden çok zihniyet meselesidir. Karaman'a Milli Görüş Belediyeciliğinin gelmesi şarttır, gereklidir, zaruridir. Size hizmeti getirecek milli görüştür. Çözüm milli görüş belediyeciliğidir. Geçmişimiz zaten bunun en büyük is batıdır" dedi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp Karaman Belediye Başkan Adayı Şahin'den Muhtarlar Derneğine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement