Sp Van Milletvekili Erbaş'ın Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Sp Van Milletvekili Erbaş'ın Seçim Çalışmaları

Sp Van Milletvekili Erbaş\'ın Seçim Çalışmaları

Saadet Partisi Van Milletvekili Adayı Fethulah Erbaş; “Çözüm İslam’dadır, tarihimizdedir, inancımızdadır".1 Kasım seçimleri için çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Van Milletvekili adaylarından Fethullah Erbaş, STK’ları ziyaret ediyor.

15.10.2015 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Van Milletvekili Adayı Fethulah Erbaş; "Çözüm İslam'dadır, tarihimizdedir, inancımızdadır".

1 Kasım seçimleri için çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Van Milletvekili adaylarından Fethullah Erbaş, STK'ları ziyaret ediyor. Ziyaretler esnasında yaptığı konuşmada; "Biz Saadet Partisi olarak tüm teşkilat mensuplarımızla beraber tek başımıza seçime girecek şekilde her zamanki gibi hazırız. Biz ilkeler çerçevesinde hareket eden bir partiyiz. Bizim birkaç arkadaşımızın milletvekili olması yahut milletvekili maaşı alması gibi bir hesabımız yok. Hesabımız; akan kanı nasıl durdurabiliriz. Türkiye'yi içinde bulunduğu bu riskli alandan nasıl çıkarabiliriz. Şehit cenazelerini nasıl önleyebiliriz, annelerin feryadını nasıl dindirebiliriz. İslam Birliği en kısa şekilde ne zaman kurulabilir? Bunların mücadelesi vererek aynı aşkla ve aynı azimle 1 Kasım'da inşallah saadet iktidarına hazırız" dedi.

Ayrıca çözüm süreci ve sonunda Türkiye'deki iç karışıklıklara değinen Erbaş; "Çözüm süreci Türkiye'yi bölünmeye götürür . Çözüm İslam'dadır, tarihimizdedir, inancımızdadır, örfümüzdedir, adetimizdedir, kardeşliğimizdedir. Biz inanıyor ve haykırıyoruz. Diyoruz ki bu milletin Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i, Alevisi, Sünnisi kardeştir. Bizler kardeşleriz. Çünkü bizim kardeşliğimizi Rabbimiz ilan etmiştir. Müslüman Müslüman'ın kardeşidir. Rabbimiz bir, Peygamberimiz bir, kitabımız bir, kıblemiz bir. Bizim bu birlikteliğimizi mutlak suretle öne çıkartmamız lazım" şeklinde konuştu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp Van Milletvekili Erbaş'ın Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement