Sungurlu'da Kamelyaları Kırdılar - Son Dakika
Yerel

Sungurlu'da Kamelyaları Kırdılar

Sungurlu\'da Kamelyaları Kırdılar

Çorum’un Sungurlu ilçesindeki parklarda bulunan kamelyalar gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldı.

13.01.2014 13:44

Çorum'un Sungurlu ilçesindeki parklarda bulunan kamelyalar gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldı.

Hacettepe Mahallesi Yeni Camii karşısında bulunan kamelya ile Yeni hayat Mahallesi Hafız Abdulkadir Baloğlu parkında bulunan kamelyalar gece saatlerinde tahrip edildi.

Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, kamelyalara verilen zararı anlamakta güçlük çektiğini belirterek, "Bize veya belediyemize kızanlar, bu gibi saldırılarla bize zarar verdiklerini düşünüyorlarsa büyük bir yanlış yapıyorlar. Yazık, günah, hiç kimsenin buna hakkı yok" dedi.

Bu tür olaylara karşı vatandaşları duyarlı olmaya davet eden Uzunkaya, kamu malına zarar veren şahıslar görüldüğünde polis ekipleri veya belediye zabıta ekiplerine haber verilmesini istedi.

Çevre sakinleri ise sabah kalktıklarında kamelyaların kırılmış halde gördüklerinde bir anlam veremediklerini ifade ederek, bunu yapanların bulunmasını istediler. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu'da Kamelyaları Kırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Can KARA: Başkanın sungurluya uğradığı varmıymış ki kamelyalar hakkında yorum yapabilmiş 0 1 Yanıtla

Advertisement