Suriye'ye Yardım İçin Belediye İşçilerine Ücretli Yemek Verildi - Son Dakika
Yerel

Suriye'ye Yardım İçin Belediye İşçilerine Ücretli Yemek Verildi

Suriye\'ye Yardım İçin Belediye İşçilerine Ücretli Yemek Verildi

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi tarafından Suriye'nin kuzeyinde yaşayan Kürtlere yönelik başlatılan yardım kampanyaları devam ederken, belediye birimleri tarafından hazırlanan yemek, işçilere ücretli olarak verildi.

13.09.2013 13:32

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi tarafından Suriye'nin kuzeyinde yaşayan Kürtlere yönelik başlatılan yardım kampanyaları devam ederken, belediye birimleri tarafından hazırlanan yemek, işçilere ücretli olarak verildi. Belediye kafeteryasında verilen yemeğe tüm belediye personeli katılırken, yemekten elde edilen gelirin Suriye'deki Kürtlere gönderileceği belirtildi.

Bağlar Belediyesi Suriye'nin kuzeyinde yaşayan Kürtlere destek kampanyası çerçevesinde Kadın Jiyan Semt Pazar'ında düzenlediği kermesin ardından bugün de bir yemek verdi. Bağlar Belediyesi güvenlik, danışma ve emlak birimleri öncülüğünde gerçekleştirilen yemeğe Belediye Başkanı Yüksel Baran, belediye başkan yardımcıları ve belediye çalışanları katılarak destek sundu. Bağlar Belediyesi Kadın Jiyan Semt Pazarı sorumlularından Saniye Varlı verilen yemeğin daha önce başlattıkları kampanyanın bir devamı olduğunu belirterek, "15 gün önce kadın kurumlarımız Suriye'deki Kürt kardeşlerimize destek amaçlı bir kampanya başlattı. Bağlar Belediyesi'nin açtığı Kadın Jiyan Semt Pazarı'nda stant kurduk. Stantta 15 günde bir sırayla kadın kurumlarımız ürettiklerini sergiliyorlar. Bu gün bu yemeği belediye çatışı altında güvenlik ve danışma bölümünde çalışan arkadaşlarımız organize etti. Geliri Suriye'ye gönderilmek üzere sorumlu arkadaşlara verilecektir. Duyarlılığından dolayı arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz" dedi.

Varlı, bu duyarlılığın Diyarbakır'ın tamamına yayılması gerektiğinin vurgulayarak, Suriye'deki bu gerginlik devam ettiği sürece kendilerinin de çalışmalarını sürdüreceğini dile getirdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suriye'ye Yardım İçin Belediye İşçilerine Ücretli Yemek Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement