Suruç'taki Terör Saldırısı - Son Dakika
Yerel

Suruç'taki Terör Saldırısı

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısını kınadı.

21.07.2015 15:38

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısını kınadı.

Başer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saldırının sadece orada bulunan masum insanları değil, tüm Türkiye'yi hedef alınarak yapıldığını söyledi.

Türkiye'nin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlere asla fırsat vermeyeceklerini belirten Başer, "Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yapılan terör saldırısında 32 masum insan hayatını kaybetmiş, yüzden fazla insan ise yaralanmıştır. Hükümetimiz saldırıyla alakalı faillerin yakalanması ve adalete teslim edilmesi için gerekli çalışmaları başlatmıştır. 3 bakanımız şu anda Suruç'ta bulunuyor. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'da hastanede yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini kendilerine iletti" dedi.

Olayın sorumlularının mutlaka en kısa zamanda yakalanacağını dile getiren Başer, "Terörün dini, dili, ırkı, rengi, mezhebi, ülkesi, memleketi yoktur. Terör her yerde terördür. Bu tür saldırılarla ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlere karşı vatandaşlarımızın sağ duyulu olması gerekiyor. Bu saldırı Türkiye'nin büyümesini ve güçlenmesini engellemek, ülkemizde kaos ortamı yaratmak isteyenlerin hain bir tuzağıdır. Güçlü bir hükümet kurulmasını istemeyenlerin bir organizasyonudur. Biz AK Parti olarak buna hiç bir şekilde müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.

Başer, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralılara acil şifalar diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suruç'taki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement