Suşehri Sulama Birliği Başkanlığında çalışan işçilerin sözleşmeleri yenilendi.
Sulama Birliğine ait başkanlık bürosunda, Tes-İş Sendikasına üyesi olan sulama birliğinde çalışan 5 işçi için 2 yıllık sözleşme yenilemesi yapıldı.
2014-2015 yılları için yapılan sözleşme yenilemesi hakkında bilgi veren Suşehri Sulama Birlik Başkanı Arif Şahin, çalışan işçiler için yeniden bir düzenleme yapılmasının kendilerini de mutlu ettiğini söyledi.
Sulama Birliğinde çalışan işçilerin sendikalı olduğuna değinen Şahin, "Amacımız tüm işçilerimizin iyi şartlarda yaşamasını sağlamaktır. Bu nedenle 2 yıllık sözleşmelerini yapmış bulunmaktayız. Hem işçilerimiz, hem de bizler mutlu olduk. Yeni sözleşmelerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - SİVAS
Son Dakika › Yerel › Suşehri Sulama Birliğinden Sözleşme Sevinci - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.