Sydv'den İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara 60 Bin TL Ramazan Yardımı - Son Dakika
Yerel

Sydv'den İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara 60 Bin TL Ramazan Yardımı

Sydv\'den İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara 60 Bin TL Ramazan Yardımı

Soma Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Ramazan'da ihtiyaç sahibi bin 200 aileye, 50'şer TL'lik gıda yardımında bulunuyor.

01.08.2012 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soma Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Ramazan'da ihtiyaç sahibi bin 200 aileye, 50'şer TL'lik gıda yardımında bulunuyor. Bu yıl Ramazan ayında 60 Bin TL'lik bir meblağı Ramazan ayı için ayırdıklarını belirten Soma Kaymakamı ve SYDV Başkanı Abdülkadir Karataş, isteyenlerin kendilerinde mevcut olan ihtiyaç sahibi ailelere bizzat da yardım edebileceğini söyledi.

Karataş, "Bütün köy ve ilçe merkezindeki muhtarlıklarımız aracılığıyla soma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit ederek 50'şer tllik Ramazan yardımında bulunuyor. Fakir, öksüz, yetim, yaşlı ve hasta vatandaşlarımız öncelikli olarak yardımdan faydalanmasını istiyoruz. Ayrıca kendisine bir şekilde ulaşılamayan vatandaşlarımızı da SYDV'ye başvurmasını istiyoruz. Ayrıca vatandaşlarımız fitre ve zekat konusunda vatandaşlara yapacakları yardımları

Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız tarafından belirlenen

ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı burada tespit ederek yardımlarını yapabilirler. İlçemizde tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın listesi en güncel haliyle vakfımızda mevcuttur. Bu konuda vakfımız yardımların tam manasıyla yerine ulaşması için her türlü desteği vermeye hazırdır" diye konuştu.

Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene'ye de teşekkür eden Karataş, "Başkanımızın yeni aşevi yapacağını öğrendik. Kendilerine teşekkür ederiz" diye bitirdi sözlerini. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sydv'den İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara 60 Bin TL Ramazan Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement