Tekeler Köyü Kadınları Başkan Dönmez'i Makamında Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Tekeler Köyü Kadınları Başkan Dönmez'i Makamında Ziyaret Etti

Tekeler Köyü Kadınları Başkan Dönmez\'i Makamında Ziyaret Etti

Aydın'ın en büyük köylerinden biri olan ve geleneklerine bağlılığı ile bilinen Karpuzlu ilçesine bağlı Tekeler Köyü'nde Halk Eğitim Merkezi'nin açtığı kurslara katılan kadınlar Karpuzlu Belediyesi'ni ziyaret edip belediyenin çalışmaları hakkında...

31.05.2013 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın en büyük köylerinden biri olan ve geleneklerine bağlılığı ile bilinen Karpuzlu ilçesine bağlı Tekeler Köyü'nde Halk Eğitim Merkezi'nin açtığı kurslara katılan kadınlar Karpuzlu Belediyesi'ni ziyaret edip belediyenin çalışmaları hakkında Başkan Dönmez'den bilgi aldı.

Türk kadının tarihten bu yana ev idaresinden devlet yönetimine kadar her alanda önemli görevler üstlenip bu görevleri başarı ile yerine getirdiğini belirten Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, belediye olarak kadınların meslek edinmeleri ve ekonomik özgürlüklerine kavuşmaları için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Karpuzlu Belediyesi olarak ilçenin gelişmesi için çeşitli projelere imza attıklarını, hastane, kanalizasyon ve Milas Yolu projelerinin hızla devam ettiğini belirten Başkan Dönmez, önümüzdeki dönem hanımlar için de önemli projeleri olduğunu belirtti.

Halk Eğitim Kursları'na katılıp beceri ve maharetlerini geliştiren bayanları tebrik eden Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, "Geleceğimizin inşasını yapan kadınlarımızın eğitimini çok önemsiyoruz. Halk Eğitimi Merkezi'nin açtığı kurslarda hepiniz yeni meslekler edinip hem aile bütçesine önemli katkılar sağlıyor hem de yarınlarımızın güvencesi çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştireceğinize inancımız tamdır. Bu nedenle sizleri kutluyorum" diye konuştu.

Yakın ilgisinden dolayı Belediye Başkanı Hilmi Dönmez'e teşekkür eden kursiyer adına konuşan Kevser Aydoğdu ve Nimet Masat, "Belediyenin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Geçtiğimiz anneler gününde Vakıfbank İlköğretim Okulu ile hanımlara yönelik düzenlenen program çok hoşumuza gitti. Bu tür programların bundan sonra daha geniş kapsamlı yapılmasını bekliyoruz" diye konuştular. Kurs öğretmeni Gökben Çelebi öncülüğündeki bayanlar daha sonra Belediye Bünyesi'nde başlatılan ipek böceği yetiştiriciliği atölyesini inceleme gezisinde bulundular.

(İK)

31.05.2013 12: 33: 07

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekeler Köyü Kadınları Başkan Dönmez'i Makamında Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement