Tki Tavşanlı Linyitspor Malatya'yı Ağırlayacak - Son Dakika
Yerel

Tki Tavşanlı Linyitspor Malatya'yı Ağırlayacak

Tki Tavşanlı Linyitspor Malatya\'yı Ağırlayacak

Bu sezon Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor Tarsus beraberliğinden sonra ikinci karşılaşmasını kendi sahasında oynayacak.

06.09.2014 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor Tarsus beraberliğinden sonra ikinci karşılaşmasını kendi sahasında oynayacak. Meteorlar'da tüm hazırlıklar galibiyet üzerine yapıldı.

Geçtiğimiz sezon 1. Lig macerasına son veren ve 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan TKİ Tavşanlı Linyitspor yenilenen kadrosuyla hem Tavşanlı'yı hem de Kütahya'yı profesyonel liglerde temsil etmeyi sürdürüyor. Geçen sezonun ikinci yarısında takımın başına getirilen teknik direktör Ali Nail Durmuş, önderliğinde hazırlıklarını tamamlayarak Tarsus İdman Yurdu müsabakasıyla sezona merhaba diyen kırmızı siyahlılar zorlu deplasmandan 1 puan çıkartarak evine dönmüştü.

2014 – 2015 futbol sezonun ikinci haftasında Kütahya Dumlupınar Stadı'nda taraftarının önüne çıkacak olan Tavşanlı Linyitspor, Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Lig'e şampiyonluk parolasıyla başlayan ve PTT 1. Lig'den yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken Malatya takımı Süper Lig'de ki eski şaşalı günlerini arıyor. Kütahya'da oynanacak maçın oldukça zorlu geçmesi beklenirken teknik kadro ise Yeni Malatyaspor'u yenebilecek güçte olduklarını vurguladı.

Ali Nail Durmuş, taraftarlara seslenerek, "Genç ve dinamik bir takımız. Şu anda tek sorunumuz uyumdur. Taraftarımızı da yanımızda görebilirsek sorunlarımızı kısa sürede aşar ve başarıyı yakalarız. Yeni Malatyaspor'u yenebilecek güçteyiz. Bu hafta herkesi stada davet ediyorum" dedi.

Hakan Akmısır'ın yöneteceği karşılaşma yarın saat 16: 30'da başlayacak. Orta hakemin yardımcılıklarını ise Emre Ajun ve Halil İbrahim Atabay üstlenecek.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tki Tavşanlı Linyitspor Malatya'yı Ağırlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement