TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı - Son Dakika
Yerel

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi 7. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldıEskişehir Yunus Emre Kültür Merkezi’nde üyelerin ve davetlilerin katılımı ile gerçekleşen toplantı, gündem gereği; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

29.12.2015 13:12

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi 7. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı

Eskişehir Yunus Emre Kültür Merkezi'nde üyelerin ve davetlilerin katılımı ile gerçekleşen toplantı, gündem gereği; saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Yapılan seçim sonucu Divan Kurulu Başkanlığına Ziraat Mühendisi Çetin Toraman, Divan Başkan Yardımcılığına Ziraat Mühendisi Özlem Özkan, Yazman üyeliklere de Ziraat Mühendisi Arslan Çilce ve Ziraat Mühendisi Begüm Halaza seçildiler.

Genel Kurulda 6. Dönem Yönetim Kurulu adına Şube Başkanı Mahmut İzzet Erol bir konuşma yaparak çalışmalar hakkında bilgi verdi ve uyum içinde çalıştıklarını belirtti. Sonrasında konukların konuşmaları yaptılar. 5 Dönem şube başkanlığı yapan Yusuf Kızıldağ, TMMOB İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Sekreteri Neşet Aykanat ve TEMA İl Temsilcisi Halil Güngör görüşlerini bildirdi. 6.Dönem raporlarının okunup oylanmasından sonra, 7. Dönem aday listeleri sunuldu. Genel Kurul kararıyla, seçime tek ve blok liste girilmesi kararı çıktı. Şube merkezinde gerçekleşen seçim sonrası TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Asil Üyeliğine; Özer Ülker, Levent Özbunar, Eren Çağdaş, Ertuğrul Çakıcıer ve Zeki Sert seçildiler. Yedek Üyeliğine; Oğuzhan Ulucan, Gül Kılıç, İlknur Gül, Selma Güder ve Akın Esen seçildiler. Üst Kurul Üyeliğine; Mahmut İzzet Erol, Özer Ülker, Eren Çağdaş ve Levent Özbunar seçildiler.

Genel Kurul toplantısına, Eskişehir Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, üyeler ve davetliler katıldı.

Yönetim Kurulunun önümüzdeki günlerde bir araya gelerek başkanını seçeceği belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement