Tosya'da "Kutlu Doğum Haftası" Programı Kapsamında Kitap Fuarı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Tosya'da "Kutlu Doğum Haftası" Programı Kapsamında Kitap Fuarı Açıldı

Tosya\'da "Kutlu Doğum Haftası" Programı Kapsamında Kitap Fuarı Açıldı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Peygamberimiz (s.a.v.)'in doğum yıldönümü münasebetiyle 2013 yılı "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri başladı.saat 13,30 da Tosya Belediye Düğün Salonu'nda kermes ve kitap fuarı açılış yapıldı.

15.04.2013 02:22

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Peygamberimiz (s.a.v.)'in doğum yıldönümü münasebetiyle 2013 yılı "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri başladı.

2013 yılı "Kutlu Doğum Haftası" 14 Nisan Pazar günü

saat 13,30 da Tosya Belediye Düğün Salonu'nda kermes ve kitap fuarı açılış yapıldı. Açılışa Kaymakam Mehmet Türköz, Tosya Belediye Başkan Vekili Ali Mutlu, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Himmet Polat, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz, İlçe Müftüsü Mehmet Korkmaz, diğer protokol üyeleri ile birlikte çok sayıda ziyaretçi katıldı.

Açılış öncesi Tosya İlçe Müftüsü Mehmet Korkmaz konuşma yaptı. Konuşma sonrasında İlçe Vaizi Muhsin Özdemir tarafından yapılan duanın ardından açılış kurdelesini Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkan Vekili Ali Mutlu ve İlçe Müftüsü Mehmet Korkmaz birlikte kesti.

Daha sonra açılışa katılan ilçe protokolü ve vatandaşlar kermes ve kitap fuarını gezdiler. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tosya'da 'Kutlu Doğum Haftası' Programı Kapsamında Kitap Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement