Ttso'dan Avrasya Üniversitesi Öğrencilerine Tüsid Aracılığıyla Staj ve İş İmkanı - Son Dakika
Yerel

Ttso'dan Avrasya Üniversitesi Öğrencilerine Tüsid Aracılığıyla Staj ve İş İmkanı

Ttso\'dan Avrasya Üniversitesi Öğrencilerine Tüsid Aracılığıyla Staj ve İş İmkanı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), Doğu Karadeniz Tüm Sigorta Acenteleri Derneği (TÜSİD) ile Avrasya Üniversitesi arasında, üniversite öğrencilerinin staj imkânı ve başarılı olan öğrencilerin işe yerleştirilmesi için protokol imzalandı.

26.04.2014 14:14

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), Doğu Karadeniz Tüm Sigorta Acenteleri Derneği (TÜSİD) ile Avrasya Üniversitesi arasında, üniversite öğrencilerinin staj imkanı ve başarılı olan öğrencilerin işe yerleştirilmesi için protokol imzalandı.

İmzalanan protokolün Avrasya Üniversitesi öğrencilerine iş imkanı sağladığına dikkat çekerek genç öğrencilerin gerek staj gerekse iş bulmaları açısından bu fırsatı iyi değerlendirmeleri çağrısında bulundu.

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu öğrencilere iş imkanı sağlayan protokol imza töreninde yaptığı konuşmada "Protokoldeki amacımız öğrencilerimizin uygulamaya yönelik dersleri birebir çalışma ortamında öğrenmeleri ve buralarda yetişerek okul bitiminde meslek sahibi olmalarını sağlamaktır. Odamız ve TÜSİD Karadeniz Tüm Sigortacılar Derneği ile Avrasya Üniversitesi Öğrencilerine piyasanın ihtiyacı olan kalifiye elemanları yetiştirme konusundaki bu protokolün hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Karadeniz ise günümüzde iş ve kalifiye eleman bulmanın zor olduğunu dile getirerek " Öğrencilerimiz için büyük bir fırsat olan bu Protokolün her iki kurum ve öğrenciler açısından hayırlı olmasını temenni ediyorum, TTSO ve TÜSİD'e bu çalışmalarından dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

TÜSİD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sertel ise iş alanında istihdam sağlamak açısından Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından takdir edildiklerini hatırlatarak "Başarı her şeyden önce bizim görevimizdir. Çünkü biz görevlerimizi hakkıyla yaptığımıza inanıyoruz. Gençlerin okul sonrası iş alanlarında her şeye vakıf olmaları arzusundayız. Bu çalışmalarımızın tüm taraflar açısından hayırlı olmasını diliyoruz" ifadesinde bulundu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ttso'dan Avrasya Üniversitesi Öğrencilerine Tüsid Aracılığıyla Staj ve İş İmkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement