Tunceli Belediyesi'nden 200 Aileye Aşurelik - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Tunceli Belediyesi'nden 200 Aileye Aşurelik

Tunceli Belediyesi\'nden 200 Aileye Aşurelik
29.11.2012 11:47

Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahin, 200 aileye aşurelik malzeme yardımında bulunduklarını belirtti.

Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahin, 200 aileye aşurelik malzeme yardımında bulunduklarını belirtti.

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İl merkezinde Muharrem ayı dolayısıyla tespit edilen yardıma muhtaç 200 aileye destek amacıyla aşurelik malzeme yardımında bulunduklarını söyledi.

Muharrem ayında oruçların sona ermesiyle vatandaşların aşure yaparak dağıttığını ifade eden Şahin, "Yardıma muhtaç vatandaşlarımıza bugüne kadar belediyemiz imkanları ölçüsünde gerekli destekleri sunduk ve sunmaya da devam edeceğiz. Çünkü belediyelerin asli görevlerinin dışında vatandaşlarına sosyal, kültürel ve sportif açıdan da destek vermek gibi bir insani görevi var. Biz de Muharrem ayında vatandaşlarımıza aşurelik malzeme dağıtarak destek olduk" dedi.

Şahin, vatandaşlara aşurelik malzeme dağıtımının tamamlandığını kaydetti.

Muhabir: Haydar Toprakçı

Yayıncı: Önder Felek - TUNCELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tunceli Belediyesi'nden 200 Aileye Aşurelik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement