Turgut: "Kalıcı ve Doğru Hizmet İçin Çalışıyoruz" - Son Dakika
Yerel

Turgut: "Kalıcı ve Doğru Hizmet İçin Çalışıyoruz"

Turgut: "Kalıcı ve Doğru Hizmet İçin Çalışıyoruz"

Mersin’in Silifke İlçe Belediye Başkanı Mustafa Turgut, "Kaynaklarımızı akılcı kullanarak, kalıcı ve doğru hizmeti vermek için çalışıyoruz" dedi.

09.03.2017 11:17

Mersin'in Silifke İlçe Belediye Başkanı Mustafa Turgut, "Kaynaklarımızı akılcı kullanarak, kalıcı ve doğru hizmeti vermek için çalışıyoruz" dedi.

Belediye tarafından mahallelerde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Turgut, Atayurt'ta esnafı da ziyaret etti.

Hizmetlerden duyulan memnuniyetin kendilerini mutlu ettiğini belirten Başkan Turgut, "Halkımıza hizmet etmek için göreve geldik ve bunun için de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Halkımızın memnuniyeti, mutluluğu bizim de memnuniyetimiz ve mutluluğumuz. Bu ziyaretler de bizleri onurlandırıyor, gururlandırıyor. Kapımız her zaman sizlere ve tüm halkımıza açık. Sizlerin talepleri, bizim hizmet kalitemizi de, hizmet şevkimizi de artırıyor. Kaynaklarımızı akılcı kullanarak, kalıcı ve doğru hizmeti vermek için çalışıyoruz. Her geçen gün, halkımız için daha yaşanabilir bir Silifke'yi hedefliyoruz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turgut: 'Kalıcı ve Doğru Hizmet İçin Çalışıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement