Türkyılmaz'dan, AK Parti Mkyk Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Türkyılmaz'dan, AK Parti Mkyk Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek'e Ziyaret

Türkyılmaz\'dan, AK Parti Mkyk Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek\'e Ziyaret

Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz ve Orman Mühendisleri Odası Sakarya Şube Başkanı Ahmet Akbulut, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek'i ziyaret ettiler.

19.10.2012 12:07

Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz ve Orman Mühendisleri Odası Sakarya Şube Başkanı Ahmet Akbulut, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek'i ziyaret ettiler.

Orman Mühendisleri Odası Sakarya Şube Başkanı Ahmet Akbulut, "Şehrimizin adını, bu güzel haber ile anılmasına sebep olduğunuz için teşekkür ediyoruz. Kadınların siyasetteki yeri çok önemli. Bizler de Sivil Toplum Kuruluşları olarak Kadınlarımızın Kurumlarımızda aktif çalışmalarını önemsiyoruz. Bu çalışmalarınızın herkese örnek olması ümit ediyor, Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz ise, "Kadınlarımızın sosyal hayatta, ekonomik hayatta, iş hayatında ve siyasette yer almaları kalkınmamızı hızlandıracaktır. Kadınlar değiştiğinde toplumlar değişecektir. Toplumlar değiştiğinde ülkeler değişecek, dünya değişecektir. Çiğdem hanımın bu değişimin öncülüğünde olan 'A Takımı'nda görev alması hepimizi mutlu etmiştir. Kendisine başarılar diliyorum" dedi

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Atabek de, "Erkeklerin, kadınlara vermiş olduğu destek çok önemli. Bizler, Ak Parti ailesi olarak kadın ve erkek çalışmalarındaki uyum ile örnek olmuş, kadınlarımızın yerelde ve genelde güzel işler başarabileceğine inanmış ve bu inancın öncüsü olmuş bir partiyiz. Kongre de yapılan bu hücre değişimi ile hep birlikte ve daha güçlü bir şekilde milletimize hizmetimiz devam edecektir" diyerek yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkyılmaz'dan, AK Parti Mkyk Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement