Uğur Kolsuz Köyleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Uğur Kolsuz Köyleri Ziyaret Etti

Uğur Kolsuz Köyleri Ziyaret Etti

Uzunköprü kaymakamı Uğur Kolsuz köy ziyaretlerini sürdürüyor.köylerin sorunları ve yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

14.11.2012 15:36

Uzunköprü kaymakamı Uğur Kolsuz köy ziyaretlerini sürdürüyor. Önceki gün Karapınar, Balabanköy, Balabankoru ve Kavakayazma köylerini ziyaret eden Kolsuz, incelemelerde bulunarak muhtarlardan,

köylerin sorunları ve yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Uzunköprü kaymakamı Uğur Kolsuz, köy ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Kaymakam Kolsuz son olarak, Karapınar, Balabanköy, Balabankoru ve Kavakayazma köylerine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde köylere yapılan yatırımlar ile ilgili incelemelerde bulunan ve köylerin sorunları hakkında muhtarlardan bilgi alan Kolsuz, özellikle parke taşı ve köy içi yolları çalışmalarından dolayı köy muhtarlarına teşekkür etti. Kolsuz, ayrıca Karapınar Köyü İlkokulu ve Ortaokulu'nu da ziyaret ederek, okulun idareci öğretmenleri ile bir süre görüştü.

AĞAÇLANDIRMA ALANINI GEZDİ

Köy ziyaretleri dönüşünde Kavacık köyüne de uğrayan Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz, muhtarlık tarafından 850 dönüm alana ekimi gerçekleştirilen cevizlikte de incelemelerde bulundu. Kolsuz, bu ağaçlandırma alanı dolayısıyla özverili çalışmalarda bulunan Kavacık Köyü Muhtarı Hayati Balkan'a teşekkür etti.

Son olarak Süleymaniye köyüne giden Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz, köy muhtarı Nazmi Çetin ile görüşerek, parke taşı döşeme çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kolsuz, parke çalışmaları ve özellikle de köy içi asfalt kırıntısı çalışmalarından dolayı, muhtar Nazmi Çetin'e teşekkür etti. Kolsuz, dönüş yolunda Hasanpınar-Süleymaniye arasındaki yolda incelemelerde de bulundu.

(MA- )

14.11.2012 15: 12: 29

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uğur Kolsuz Köyleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement