Uluslararası Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası etkinlikleri kapsamında, 6. Uluslararası Yunus Emre Sempozyumu düzenlenecek ve "Yunus Emre Oratoryosu" dinleyicilerle buluşacak.
Eskişehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın saat 10.00'da Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde sempozyumun birinci oturumunda "Yunus Emre, Hayatı, Sanatı, Eserleri ve Etkileri", saat 14.00'daki ikinci oturumunda da "Yunus Emre ve Günümüze Tesirleriyle Hoca Ahmet Yesevi ve İmam Maturidi" konuları değerlendirilecek.
Aynı gün, saat 20.00'da da Anadolu Üniversitesi (AÜ) Atatürk Kültür Merkezi'nde AÜ Devlet Konservatuvarı Orkestrası ve Ankara Devlet Çok Sesli Müzik Korosu tarafından "Yunus Emre Oratoryosu" seslendirilecek. - ESKİŞEHİR
Son Dakika › Güncel › Uluslararası Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.