Ünye Hem'de Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika
Yerel

Ünye Hem'de Yıl Sonu Sergisi

Ünye Hem\'de Yıl Sonu Sergisi

Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından 2013 2014 eğitim öğretim yılı tekstil, giyim, makine nakışı, el sanatları, resim ve çocuk gelişimi kurslarına ait yıl sonu sergisi Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi Salonu’nda açıldı.

12.06.2014 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından 2013-2014 eğitim öğretim yılı tekstil, giyim, makine nakışı, el sanatları, resim ve çocuk gelişimi kurslarına ait yıl sonu sergisi Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi Salonu'nda açıldı.

Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Karabulut, 2013-2014 eğitim öğretim yılında 29 alanda 125 modülde 365 kurs açıldığını ve 5 bin 13 kursiyerin belge aldığını söyledi.

Kursların ve kurslara katılan sayısının geçen yıla göre artış gösterdiğini belirten Karabulut, "Geçtiğimiz yıl açtığımız kurslarla bu yılı kıyaslarsak geçen yıl 329 kurs açılmış, kurslara 6 bin 506 kursiyer katılmıştır. Bu yıl ise 365 kurs açılmış olup 7 bin 886 kişi kurslara katıldı. Geçen yıla göre kurs sayısını 36, kursiyer sayısını bin 380 artırmış olduk. Oransal bazda kursiyer sayımız yüzde 12,6 artmış olmaktadır. Bu da bizim geçen yıla göre yüzde 12 daha fazla çalıştığımızı göstermektedir."

Yıl sonu sergisinde kursları başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.

Sergiye Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkan Vekili Mustafa Telcioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, daire amirleri, şube müdürleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünye Hem'de Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement