Uşak Emniyeti'nde Terfi Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Uşak Emniyeti'nde Terfi Heyecanı

Uşak Emniyeti\'nde Terfi Heyecanı

Uşak Emniyet Müdürlüğü'nde 12 personelin bir üst rütbeye terfi etmesi üzerine rütbe ve terfi töreni organize edildi.

03.07.2012 15:24

Uşak Emniyet Müdürlüğü'nde 12 personelin bir üst rütbeye terfi etmesi üzerine rütbe ve terfi töreni organize edildi. Terfi eden personelin bazılarının başka illere tayin olduğu bildirilirdi.

Polisevi'nde yapılan törene Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Ali Erdoğan, İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş ve terfi eden polisler katıldı. İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş törende yaptığı konuşmada "Terfi etmek, personelin gurur duymasını sağlayan en önemli etmendir. Değerli arkadaşlarımızın sevincini ve heyecanını yürekten paylaşıyoruz" dedi.

Güvenlik güçlerinin fedakarca görev yaptığını ve bazen bu uğurda şehit düştüklerini belirten Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, "Son saldırılarda şehit düşen askerlerimiz ve polislerimize rahmet diliyoruz. Güvenlik hizmeti çok önemli bir hizmettir. Çünkü güvenlik olmadan sahip olduğumuz diğer kazanımların hiçbir önemi olmaz. Teşkilat olarak bizler halkın huzur ve güvenini temin etmek için görev yapıyoruz. Bu görevi sıfır hatayla ifa etmek durumundayız. Çünkü güvenlik hizmeti hata kabul etmez" dedi.

Uşak Valisi Özdemir Çakacak ise törende yaptığı konuşmada güvenlik güçlerinin suç ve suçluyla mücadelede fedakarca çalıştığını ifade ederek, "Polis teşkilatı vatandaşın can ve mal güvenliğini temin etmek için çalışıyor. Polisimiz için görevde terfi almak gurur verici bir durumdur. Polis olarak sizler görev yaparken kanunlara ve halkın hukukuna riayet etmek durumundasınız. Polis aynı zamanda kişi hak ve özgürlüklerini ihlal etmeden hassasiyetle görev yapmak zorundadır. Bu hassasiyet her zaman olmalıdır. Çünkü güvenlik güçleri olarak sizler ceza veren değil yasalar çerçevesinde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için çalışıyorsunuz" dedi.

Konuşmaların ardından bir üst rütbeye terfi eden personele rütbelerini eşleri ile protokol üyeleri taktı. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'nde bir üst rütbeye terfi edenler ise şunlar; 2. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Bulut 1. sınıf Emniyet Müdürlüğüne

3. Sınıf emniyet Müdürleri;

İsmail Banazlı, Ahmet Nesimi Özbaş ve Ahmet Sayan 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne yükseldi.

4. Sınıf Emniyet Müdürleri Burhan Akçay, Kemal Ünsal ve Kazım Elkin 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne yükseldiler. Emniyet Amirleri Ersin Yıldız ve Ali Geleş 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Başkomiserler, Hakan Kutlu, İlker Çetinkaya ve Cengiz Topatmış Emniyet Amirliğine terfi etti - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak Emniyeti'nde Terfi Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement