Uzunçiftlik Spor Kompleksi Tamamlanıyor - Son Dakika
Yerel

Uzunçiftlik Spor Kompleksi Tamamlanıyor

Uzunçiftlik Spor Kompleksi Tamamlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi halkın spor yapma ihtiyacını karşılamak için çeşitli noktalarda spor kompleksleri oluşturuyor.

03.11.2013 11:58

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi halkın spor yapma ihtiyacını karşılamak için çeşitli noktalarda spor kompleksleri oluşturuyor. Bu kapsamda Kartepe İlçesi Uzunçiftlik bölgesinde 4 bin 600 metre kare alanı kapsayan spor kompleksi yapılıyor. İnşaat çalışmalarının hızla sürdüğü kompleksi Büyükşehir Başkan Vekili Ersin Yazıcı yerinde inceledi.

Tesisteki inşaat çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, sporun insan hayatında çok önemli bir yer taşıdığını ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya büyük önem veriyoruz. Bu anlamda özellikle ihtiyaç duyulan noktalara spor tesisleri inşa ediyoruz. Uzunçiftlik'te inşasının sürdüğü bu komplekste vatandaşlarımız gönüllerince spor yapabilecek." dedi.

3 spor sahasının yer aldığı tesiste çitler yerleştirilmeye başlandı. Pota ve filelerin yerleştirildiği kompleksin idari bina, duş, tuvalet ve soyunma odalarının bulunduğu tesis kısmı ise tamamlanmak üzere. Sentetik çimler serilmesi, saha çizgilerinin çizilmesine ve ışıklandırma çalışmalarına ise kısa zamanda başlanacak.

1 adet basketbol sahası, 1 adet voleybol sahası ve 1 adet futbol sahasından oluşacak tesis 4 bin 600 metrekare alan üzerine yapılıyor. Tesiste soyunma odaları, duşlar, tuvaletler ve idari kısmın yer alacağı 165 metrekarelik tesis binası yer alıyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uzunçiftlik Spor Kompleksi Tamamlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement