Vali Başköy'den Kargı'da İnceleme - Son Dakika
Yerel

Vali Başköy'den Kargı'da İnceleme

Vali Başköy\'den Kargı\'da İnceleme

Çorum Valisi Sabri Başköy, hafta sonu Kargı ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

05.01.2014 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Valisi Sabri Başköy, hafta sonu Kargı ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlk olarak Kargı Belediyesi'ne ziyaret eden Vali Sabri Başköy, çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Mustafa Başpınar'dan bilgi aldı.

Daha sonra yapımına başlanan yeni devlet hastanesini inşaatını gezen Vali Başköy, inşaat koordinatörü Ufuk Danış ve şantiye şefi Necmettin Acar'dan bilgi aldı.

Hastanenin bir yıl içersinde tamamlanarak hizmet açılmasının planlandığını açıklayan Başköy, ilçeye yakışır bir hastane olacağını söyledi. Hastanenin inşaatında çalışan işçilerle de sohbet eden Başköy, işçilere leblebi ikram etti.

Vali Başköy, hastane inşaatındaki incelemelerin ardından 5 Eylül 2012 tarihinde Afyonkarahisar'daki mühimmat deposundaki patlamada şehit olan Mehmet Burak Kaplan'ın babası Mustafa Kaplan'ı ziyaret etti. Kaplan'ın ilçede yeni açtığı kuyumcu dükkanını ziyaret Vali Başköy, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başköy, ayrıca ilçede yapılan hizmetler ve yatırımlar hakkında Kaplan'ın görüşlerini de aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaplan, Kargı'ya yapılan hizmetlerden dolayı memnun olduğunu dile getirerek, "Sebep olanlardan Allah razı olsun" dedi.

Vali Başköy son olarak yapımına devam edilen ilçe stadyumundaki sentetik çim çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.Çalışmaların sona yaklaştığını belirten yetkililer, hava şartlarının da iyi seyretmesinden dolayı kısa sürede stadı teslim etmeyi planladıklarını belirttiler.

Vali Sabri Başköy ise, stadın sentetik çimle kaplanmış haliyle, 5 bin nüfuslu ilçenin 'olimpiyat stadı' benzetmesinde bulundu.

Başköy stadın tamamlanmasının ardından ilçenin standartlara uygun bir stada kavuşacağını, ilçede bulunan iki spor kulübünün bundan sonra oynayacakları maçları daha güzel bir stadta oynayacaklarını belirtti.

Başköy daha sonra Kargı-Beygircioğlu arasında devam eden yol çalışmalarını da inceledikten sonra ilçeden ayrıldı.

İncelemelerde Başköy'e Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan, Kargı Belediye Başkanı Mustafa Başpınar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Aslan, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Başköy'den Kargı'da İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement