Vali Büyük'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Büyük'e Ziyaret

Vali Büyük\'e Ziyaret

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı'nın, Vali Mustafa Büyük'ü ziyaret ettiği bildirildi.

25.06.2014 14:39

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı'nın, Vali Mustafa Büyük'ü ziyaret ettiği bildirildi.

Saygılı, yazılı açıklamasında, şubelerinin yönetim kurulu üyeleri Niyazi Çetinkaya, Nevzat Aslan, Reşat Karaca, Şaban Üçgül, Mahmut Nimet Dalkır, Cüneyt Şendur, Veli Kasap ve Yüksel Pişkin ile Büyük'ü makamında ziyaret ettiğini bildirdi.

Büyük, ziyarette yaptığı konuşmada, Türk Kızılayı Adana Şubesi yönetim kurulu üyelerinin birlik içerisinde olmasından memnuniyet duyduğunu belirterek,  şu ifadeleri kullandı:

"Türk Kızılayı'nın yaptığı yardımlarda tarafsızlığı ve kültürümüzün bir parçası olarak hizmetlerini toplumun her alanına ulaştırma hedefiyle devam ettirmesi, takdir edilmesi gereken bir durum. Daha önce görev yaptığım illerde Türk Kızılayı ile pek çok hayır işi gerçekleştirdik. Adana'da da çok güzel çalışmalar yapılmış ve çalışmalarımızı daha da geliştirerek, önceliğimize çocuklarımızı, onları yetiştirmeyi hedef alarak devam edeceğimize inanıyorum. Yardım yapmak çok kolay ve Türk Kızılayı yardımların yerine ulaşması için en güvenilir kurumlardan birisi."

Saygılı ise çalışmaları hakkında da bilgi vererek, "Sayın Valim Adanamıza hoş geldiniz. Türk Kızılayı'nın Adana'daki temsilcileri olarak sizinle emirleriniz doğrultusunda ve işbirliğiniz ile çalışmalarımızı devam ettirmek isteriz" şeklinde açıklamada bulundu. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Büyük'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement