Vali Ceylan ve Sarıkoca'dan Trakya Tarım'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Ceylan ve Sarıkoca'dan Trakya Tarım'a Ziyaret

Vali Ceylan ve Sarıkoca\'dan Trakya Tarım\'a Ziyaret

Tekirdağ Valisi Ceylan ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sarıkoca, Trakya Tarım Firmasının sahibine ziyarette bulunarak, firmanın başarılarının devamını dilediler.

20.11.2016 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Valisi Ceylan ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sarıkoca, Trakya Tarım Firmasının sahibine ziyarette bulunarak, firmanın başarılarının devamını dilediler.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve Tekirdağ Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, 1995'te yüzde 100 yerli sermaye ile kurulup günümüzde kadar tohum alanında birçok başarılı çalışmalara imza atan ve bugün tohumculuk alanında Türkiye'deki dünya devlerinin arasında yer alan Trakya Tarım Tohum Islah Firmasının sahibi Ziraat Yüksek Mühendisi İlhami Özcan Aygun ve firma çalışanlarını ziyaret ederek, buğday işletmelerinde incelemelerde bulundular.

Vali Ceylan ve Sarıkoca'ya çalışmalar hakkında bilgi veren Aygun, "Tekirdağ Valimiz Sayın Mehmet Ceylan ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüz Sayın Zekeriya Sarıkoca işletmemizi ziyaret ettiler. Şahsım, eşim ve çalışma arkadaşlarım adına kendilerine teşekkürlerimizi sunarım" dedi.

"Başarılı firmamızı tebrik ediyorum"

Tekirdağ Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca ise yaptığı açıklamada, "Sayın Valimizle dumansız saha bölgemizde bulunan Trakya Tarım tohum ıslah firmamızı ziyaret ettik. Başarılı firmamızı tebrik ediyoruz" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Ceylan ve Sarıkoca'dan Trakya Tarım'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement