Malazgirt Kaymakamı Muhammed Gürbüz başkanlığında toplanan sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Muş Valisi Ali Çınar'ı ziyaret etti.
Valilik toplantı salonunda yapılan ziyarete, Malazgirt Kaymakamı Muhammed Gürbüz, siyasi partilerin ilçe başkanları,Malazgirt İl Genel Meclis Üyeleri ve sivil toplum örgütlerin temsilcilerinden oluşan 23 kişilik bir heyet katıldı.
Ziyarette, ilçenin sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, ilçenin sorunlarını ve yapılabilecek yatırımları anlattı.
Heyet adına konuşan Kaymakam Gürbüz, başta Malazgirt Zaferi olmak üzere ilçenin gelişmesi için yeni projeler başlattıklarını söyledi.
İlçe halkı ve sivil toplum örgütlerinin ortak çalışmalarıyla, ilçenin hak ettiği yere gelebileceğine inandığını belirten Gürbüz, Vali Çınar'dan projelerine destek vermesini istedi.
Muş'un ilçelerini il merkezi gibi gördüklerini söyleyen Vali Çınar, "Böyle birlikte birlik ve beraberlik içinde hareket etmeniz beni son derece memnun etti. Siyasi görüşleriniz, dünya görüşleriniz farklı olabilir ama ilçeniz için bir araya gelmeniz, Malazgirt'tin gelişimi için pozitif bir faktördür" dedi.
- MUŞ
Son Dakika › Yerel › Vali Çınar'a Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?