Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
Vali Mahmut Demirtaş, yayımladığı mesajında kadınların fedakarlıklarına vurgu yaptı. Vali Demirtaş, mesajında şunları kaydetti:
"Gerek kurtuluş mücadelesinde ve gerekse Cumhuriyetin kuruluşunda kadınlarımızın yaptığı fedakarlıklar halen hafızalarımızdadır. Toplumun yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru olan kadınlarımız ve annelerimiz daima özverinin, sevginin ve medeniyetimizin oluşum kaynağı olmuşlardır. Çünkü bizim medeniyetimizin inşasında en az erkekler kadar kadınlarımızın da rolü ve emeği çok büyüktür. Bugün gerek ülkemizde gerekse dünyanın diğer ülkelerinde ekonomik alanda, sanayide, eğitimde, ticarette, siyasette velhasıl hayatın her alanında kadınların birçok başarıya imza attıklarını görüyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, yaşamımızın her alanında bize destek olan kadınlarımızın hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarını diliyor, fedakar kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten duygularımla kutluyorum." - ADIYAMAN
Son Dakika › Yerel › Vali Mahmut Demirtaş'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?