Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş devam eden ilçe gezileri kapsamında son olarak Gölbaşı ilçesini ziyaret etti.
Vali Mahmut Demirtaş'ı, Gölbaşı Kaymakamı Suat Hatam ve Belediye Başkanı Yusuf Özdemir karşıladı. Gölbaşı ilçe ziyaretine ilk olarak yol güzergahında bağ budaması yapan köylüleri ziyaret ederek başlayan Vali Mahmut Demirtaş, köylülerle bir süre sohbet ederek bir taleplerinin olup olmadıklarını sordu. Vali Mahmut Demirtaş'ı bağda görerek kısa bir şaşkınlık yaşayan köylüler ise, hafta sonu ve mesai kavramı gözetmeden yoğun bir tempoyla çalışan Vali Demirtaş'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Ardından Gölbaşı ilçe merkezine geçerek inşaatı devam eden 40 dairelik Polis Lojmanlarını inceleyen Vali Demirtaş, buradaki incelemelerinin ardından ilçe merkezinde faaliyet sürdüren Medine Nur Tekstil fabrikasını ziyaret etti.
Daha sonra Belören Beldesine geçen Vali Mahmut Demirtaş, Belören Çok Programlı Lisesi binasını gezerek incelemelerde bulundu.
Vali Mahmut Demirtaş'ın hafta sonu Gölbaşı gezisi, Belören ve Balkar Belediyelerini ziyaretiyle sona erdi. - ADIYAMAN
Son Dakika › Yerel › Vali Mahmut Demirtaş'tan Gölbaşı İlçesine Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?