Vali Öztürk, DSİ ve Afad'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Öztürk, DSİ ve Afad'ı Ziyaret Etti

Vali Öztürk, DSİ ve Afad\'ı Ziyaret Etti

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürlüğü ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne çalışma ziyaretinde bulundu.

04.09.2013 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürlüğü ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne çalışma ziyaretinde bulundu.

Vali Öztürk, DSİ Bölge Müdürlüğünde Vali Yardımcısı Mustafa Özkaynak, Bölge Müdürü Turkay Özgür, bölge müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından karşılandı. Makamda kurum ziyaret defterini imzalayan Vali Öztürk'e Bölge Müdürü Turkay Özgür tarafından brifing verildi.

Öztürk, işinin ehli uzmanların bir araya geldiği ve seçkin bir kurum olduğunu belirttiği DSİ'yi EXPO 2016 Antalya alanında yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik etti. İleriki dönemde İl Özel İdaresinin yokluğunda sulama ve taşkın korumayla ilgili taleplere hızla cevap verilmesi konusunda talimatlarını bildiren Vali Öztürk, hidroelektrik santrallerine ilişkin de nimet-külfet dengesinin iyi gözetilmesini istedi.

Vali Sebahattin Öztürk, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü de ziyaret etti. Vali Yardımcısı Turan Eren, İl Müdürü Fevzi Timur ve kurum çalışanları tarafından karşılanan Vali Öztürk'e Timur tarafından brifing verildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Öztürk, DSİ ve Afad'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement