Vali Tekinarslan'ın Patnos Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Tekinarslan'ın Patnos Ziyareti

Vali Tekinarslan\'ın Patnos Ziyareti

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, ziyaret ettiği Patnos ilçesinde kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile bir değerlendirme toplantısı yaptı.

15.12.2012 11:33

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, ziyaret ettiği Patnos ilçesinde kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Vali Yardımcısı Mehmet Gökhan Zengin ve il müdürleri ile birlikte Patnos ilçesini ziyaret eden Vali Tekinarslan, Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, Patnos Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Işık ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Patnos Halk Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen toplantıya, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakkı Çetin, Vali Yardımcısı Mehmet Gökhan Zengin, Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Bayram Coşkun, İl Müftüsü İzani Turan, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Çevre ve Şehircilik Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Demirkıran, İl Gençlik ve Spor Müdürü Şafi Erim, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Işık, İl Genel Meclis Üyeleri ile Patnos'taki kurum müdürleri, muhtarlar katıldı. İlçe hakkında Kaymakam Üzeyir Yılmaz'dan bilgi alan Vali Tekinarslan,

Patnos'a, toplantı sonrası yaptığı değerlendirmede, il ve ilçe yöneticilerini bir araya getirdiklerini belirtti. Toplantıya köy ve mahalle muhtarlarının tamamının katıldığını söyleyen Tekinarslan "Tüm muhtarlarımız

eğitimden sağlığa, güvenlikten ulaşıma, tarımdan kültüre kadar bütün problemlerini bizlere aktardılar. Biz de bu çerçevede onları dinledik, notlarımızı aldık. İlçe yöneticilerimiz olsun, il yöneticilerimiz olsun bu konuda verebilecekleri cevapları da kendilerine o anda yapılması gereken işlerle ilgili sundular. Özellikle 2013 yılı içerisinde susuz, elektriksiz ve yolsuz köylerin kalmaması için çalışma yapacağız" diye belirtti.

YENİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI

Patnos Kaymakamlığı tarafından organize edilen öğle yemeğinin ardından Vali Tekinarslan ve heyeti, depremde hasar gören ve boşaltıldıktan sonra Hükümet Konağı'na taşınan Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Emniyet Müdürlüğü olarak kullanılan yerin küçük olması ve oda sayılarının az olması nedeniyle yeni bir Emniyet Müdürlüğü'nün yapılması için gerekli çalışmaların başlatıldığını belirtti.

İlçe Jandarma Karakolu'na geçen heyet üyelerini, burada İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erdoğan Söyliyen tarafından karşılandı.

SEMİHA, VALİDEN YARDIM İSTEDİ

Daha sonra Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret eden Vali Tekinarslan, okulda bazı incelemelerde bulundu. Yapılan inceleme sırasında 4'ncü sınıf öğrencisi ve 11 kardeşli bir ailenin çocuğu olan Semiha Çimen, Vali Tekinarslan'dan okuması için yardım istedi. Ailesinin kendisini okutmak istemediğini, fakat kendisinin okumak istediğini söyleyen Semiha Çimen' 'Annem ve abim benim okumamı istemiyor, ben de okumak istiyorum. Bu konuda sizden yardım istiyorum. Çünkü ben okumayı seviyorum" dedi.

Çalışkan bir öğrenci olduğu öğrenilen kız çocuğuna sahip çıkacaklarını söyleyen Vali Tekinarslan, "Sen okuyacaksın, hiç kimse senin okumanı engelleyemez. Devletimiz sana ve senin durumunda olan öğrencilere yardımcı olacak, ben de bu konunun takipçisi olacağım" diye konuştu. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Tekinarslan'ın Patnos Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement