Vali Tekmen Kamu Kurum, Kuruluşlarının Müdürleri ve Stk'larla İstişare Toplantısı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Vali Tekmen Kamu Kurum, Kuruluşlarının Müdürleri ve Stk'larla İstişare Toplantısı Yaptı

Vali Tekmen Kamu Kurum, Kuruluşlarının Müdürleri ve Stk\'larla İstişare Toplantısı Yaptı

kuruluşlarının müdürleri ve STK'larla istişare toplantısı yaptı.

12.01.2012 18:29

Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, kamu kurum,

kuruluşlarının müdürleri ve STK'larla istişare toplantısı yaptı.

Ardahan Valiliği toplantı salonunda Vali Mustafa Tekmen başkanlığında yapılan toplantıda tüm kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve STK başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Tekmen ilin sorunlarını karşılıklı konuşup, tartışma ve çözüm yollarını ortaya çıkarmak için bu tarz toplantıların sürekli yapılması gerektiğini kaydederek, 2012 yılının ektiklerimizin toplanacağı bir yıl olacağını ümit ettiğini söyledi.

Toplantının sadece kamu kurum ve kuruluşlarıyla sınırlı kalmaması gerektiğini de belirten Vali Tekmen, "Ardahan'da yapılan ve yapılacak işlerle ilgili birbirimizle fikir alış verişinde bulunmamız ve belli konularda fikir birliğine varmamız bizi başarıya daha çabuk ve daha kolay ulaştıracaktır. Biz periyodik olarak bu toplantıları düzenliyoruz. İstiyoruz ki problemlerin ortadan kaldırılmasında istişarenin ve diyalogun çözümü kolaylaştıracağını ve hatayı en aza indireceğini düşünüyorum" dedi.

Devletin küçük bir örneğinin Taşralarda olduğunu ve İl İdare Kanunu ile Yetkilerin Valiliklere verilmesi ile ildeki emniyet, asayiş ve kalkınmasının sağlanmasının yetkisinin Valiye ait olduğunu belirtti.

Toplantının sonunda her idareciden birimlerinin çalışmaları hakkında kısa bilgiler alan Vali Tekmen, İl Müdürlerinin 2012 yılında yapacakları yatırımları bir birifing dosyası ile hazırlanması talimatını verdi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Tekmen Kamu Kurum, Kuruluşlarının Müdürleri ve Stk'larla İstişare Toplantısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement