Vali Tutulmaz'dan, Veysel Karani ve Atabağı Beldelerine İnceleme - Son Dakika
Yerel

Vali Tutulmaz'dan, Veysel Karani ve Atabağı Beldelerine İnceleme

Vali Tutulmaz\'dan, Veysel Karani ve Atabağı Beldelerine İnceleme

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Baykan ilçesine bağlı Veysel Karani ve Atabağı Beldelerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

12.11.2014 19:43

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Baykan ilçesine bağlı Veysel Karani ve Atabağı Beldelerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Vali Tutulmaz, beldelere yaptığı ziyaret kapsamında ilk olarak Veysel Karani beldesindeki Alemtaş Madencilik Firması tarafından işletilen tuğla fabrikasını gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Burada gazetecilere açıklama yapan Tutulmaz, Siirt'te yatırım yapmak isteyen sanayicilere ve iş adamlarına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, işadamlarına ve sanayicilere ilde yatırım yapma çağrısı yaptı..

Tutulmaz, son teknolojiyle donatılan tuğla fabrikasının Türkiye'nin bu sektörde en gelişmiş üç fabrikasından biri olduğunu belirterek, 130 iş kapasiteli farikada şimdilik 65 kişinin istihdam edildiğini söyledi.

Bölgede işsizliğin azalması için yapılacak yatırımların önemine değinen Tutulmaz, "Bu fabrikayla birlikte işsizliğin azaltılması açısından önemli bir istihdam kaynağı sağlanmış oldu. Bu yatırımı hayata geçiren Alemtaş Tuğla Fabrikası yöneticilerini kutluyorum. Bu tür yatırımların artarak devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

Baykan Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Amirliği tarafından oluşturulan "Polis Halk El Ele Hatıra Ormanı" fidan dikim törenine katılan Tutulmaz, proje kapsamında beldeye bin yeşil çam fidanı dikileceğini kaydetti.

Atabağı beldesi

Veysel Karani beldesinde incelemelerinin ardından Atabağı beldesine geçen Vali Tutulmaz, burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Bir kahvehanede vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Tutulmaz, "Amacımız, tüm vatandaşlarımızı kucaklayarak, emniyet, huzur ve güven içinde, yaşadıkları yerlerde, yaşam standartlarını yükseltmektir" diye konuştu. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Tutulmaz'dan, Veysel Karani ve Atabağı Beldelerine İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement