Siirt Valiliği personeline iş sağlığı ve güvenliği hakkında eğitim verildi.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İş Güvenlik Uzmanı Cevher Özdemir, 2015 Yılı Hizmet içi Eğitim Planı kapsamında 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu Uygulaması ile Kurumların Görevleri ve Uygulama Takvimi hakkında valilik çalışanlarına eğitim verdi.
Toplantıya katılan Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş, buradaki konuşmasında, valilikte görevli personellere 3 gün boyunca 3'er gruplar halinde 8 saat eğitim verileceğini söyledi.
Saltaş, iş sağlığı ve güvenliği kurallarının can ve mal kayıplarının önlenmesi için önemli yenilikler getirdiğini sözlerine ekledi.
Düzenlenen eğitimde, iş ortamında olası kazaların önüne geçmek için alınması gereken önlemler, ilk yardım, kazalara karşı alınacak önlemler, acil durum planı hazırlanması ve risk değerlendirmeleri konuları ele alındı. - Siirt
Son Dakika › Yerel › Valilik Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.