Vergi Dairesi Başkanlığı'ndan Borsaya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vergi Dairesi Başkanlığı'ndan Borsaya Ziyaret

Vergi Dairesi Başkanlığı\'ndan Borsaya Ziyaret

Edirne Vergi Dairesi Başkanı İsmail Aslan, Vergi Haftası etkinlikleri dolayısıyla Edirne Ticaret Borsası’nı (ETB) ziyaret etti.

27.02.2014 18:20

Edirne Vergi Dairesi Başkanı İsmail Aslan, Vergi Haftası etkinlikleri dolayısıyla Edirne Ticaret Borsası'nı (ETB) ziyaret etti.

Gelir İdaresi Grup Müdürü Seyfettin Baysal, Gelir İdaresi Grup Müdürü Hasan Ahmet Erdal, İdari ve Mali İşler Müdürü Halil Kılıçarslan, İnsan Kaynakları Müdürü Turgay Yıldız, Arda Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik ve Vergi ve Anlaşmalar Uygulama Müdürü İlhan Işık ile birlikte, ETB'yi ziyaret eden Aslan, Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Meclis Başkanı Fedai Canım ve Meclis Üyesi Ahmet Özmen ile görüştü.

Vergi Dairesi Başkanı İsmail Aslan yaptığı konuşmada, vergi dairelerinin vatandaşların her türlü sorununda rahatlıkla başvurabilecekleri bir yapıda hizmet verdiğini ve öncelikli görevlerinin vatandaşların hakkını korumak ve en iyi hizmeti vermek olduğunu belirterek; "Devletin en önemli gelir kalemi vergidir. Vergi bilincinin toplumun tüm kesimleri tarafından benimsenmesine katkı sağlanması ile verginin gönüllü olarak ödenmesi alışkanlığının arttırılması amaçlarıyla her yıl Şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanıyor. Önemli olan vatandaşlarımız nezdinde vergi bilincinin oluşması ve bu bilince sahip çıkılmasıdır" dedi.

Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Vergi Dairesi Başkanı İsmail Aslan ve beraberindeki heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Edirne Ticaret Borsası olarak üreticilerimizin ödemekle yükümlü olduğu gelir vergisinin devletimize iletilmesi aşamasında hem sorumluluğumuz hem de görevlerimiz var. Sizlerin de destekleriyle en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ediyoruz. Vergilerimizin bizlere hizmet olarak geri dönmesinde emek sahibi olanlar sizlersiniz. Bu vesileyle tüm vergi daireleri çalışanlarının Vergi Haftasını kutluyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum" ifadelerini kaydetti. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vergi Dairesi Başkanlığı'ndan Borsaya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement