Viranşehir Belediyesi Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Viranşehir Belediyesi Çalışmalarını Sürdürüyor

Viranşehir Belediyesi Çalışmalarını Sürdürüyor

Viranşehir Belediyesi ilçe merkezinde sorun yaşanan mahallelerde alt ve üst yapı çalışmalarını tekrardan gözden geçiriyor.

24.01.2014 12:02

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 28 Mart Caddesi kilitli parke taşları ile döşedi. Yaklaşık 10 gün süren çalışmalar sona erdi. Cadde tamamen trafiğe açıldı. Cadde üzerinde ikamet eden esnaflar belediyeye bir afişle teşekkür ettiler.

Viranşehir Belediyesi'nden alınan bilgiye göre; Viranşehir Belediyesi kilitli parke döşeme çalışmalarına devam ediyor. Fen işlerine bağlı ekipler, İpek Yolu'ndan başlayıp, eski Urfa Caddesi'ne kadar devam eden 28 Mart Caddesi'nde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları yaptı. Çalışmalar yaklaşık 10 gün sürdü. Caddenin sağ ve sol taraflarına kaldırım yapılarak orta kısmına refüj yapıldı. Renkli desenlerle yapılan yol çalışması sırasında cadde üzerinde bulunan esnaflar ve vatandaşlar belediye personellerine yardımcı olmak için seferber oldu.

Ardından cadde esnafı belediyeye bir pankartla teşekkür etti. Cadde esnafı, "28 Mart Caddesi Esnafı belediyeye çalışmalarından dolayı teşekkür eder" yazılı dev bir pankartı cadde üzerine astı. 28 Mart Caddesinin ardından belediye ekipleri Tilbender yolunda kilitli parke taşı çalışmalarına başladı. İlk olarak caddenin sağına ve soluna kaldırım yapıldı. Ardından zemin düzenleme çalışmalarına geçildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Viranşehir Belediyesi Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement