Viranşehir'de Ödül Töreni - Son Dakika
Yerel

Viranşehir'de Ödül Töreni

Viranşehir\'de Ödül Töreni

Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2014-2015 Okul Sporları Ödül Töreni düzenledi.

26.03.2015 12:21

Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2014-2015 Okul Sporları Ödül Töreni düzenledi. Viranşehir'de spor müsabakalarında dereceye giren 41 okul ve 570 öğrenciye ödülleri törenle verildi.

Viranşehir Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen törene Kaymakam Dr. Huzeyfe Citer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Tuncay Kaplan, İlçe Emniyet Müdürü Esat Uğur, İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan ve Viranşehir Yazı işleri Müdürü Haşim Yıldız ile okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Program şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır tarafından yapılan açış konuşmasının ardından Kaymakam Dr. Huzeyfe Citer kısa bir konuşmaya yaptı. Viranşehir'de sportif faaliyetlerin geliştirilmesi gerektiğine vurgu yapan Citer, çeşitli spor dallarında yaşanan başarıların devam ettirilmesi gerektiğini ifade etti. Spor alanında daha büyük başarıların kazanılacağına inandığını ifade eden Citer, sportif faaliyetleri destekleyeceklerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından sportif faaliyetleri destekleyen sponsorlara plaketlerini Kaymakam Dr. Huzeyfe Citer verdi. Ardından başarılı okul ve öğrencilere kupa ve madalyalarının verilmesine geçildi. Öğretmen ve öğrencilere kupa ve madalyalarını Kaymakam Dr. Huzeyfe Citer, Jandarma Karakol Komutanı Yarbay Tuncay Kaplan, İlçe Emniyet Müdürü Esat Uğur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan verdi. Kupa ve madalya takdimi sırasında tribünde bulunan öğrenciler ise coşkulu bir şekilde madalya alan arkadaşlarına tezahüratta bulundu. Yaklaşık iki saat süren programın ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile program son buldu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Viranşehir'de Ödül Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement