Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yalova İl Müdürü Ali Gencer, "Sosyal güvenlik bilincini geliştirmek amacıyla ilkokullara kitap dağıtımına başladık" dedi.
Gencer, SGK Yalova İl Müdürlüğü'nde yaptığı açıklamada, ilk etapta 2 bin kitabı Yalova'daki İlkokullara ulaştırmaya başladıklarını, talebin fazla olması durumunda dağıtılan kitap sayısının artırılacağını belirtti.
Ali Gencer, şunları kaydetti:
"Sosyal güvenlik bilincini geliştirmek amacıyla ilkokullara kitap dağıtımına başladık. Bireylerin küçük yaşta bilinçlendirilmesi gerekir. SGK da bu kapsamda İlkokullara kitap dağıtmaya başladı. Dağıtılan 2 bin kitabın yanında ayrıca her öğrenciye SGK'yı tanıtıcı içeriğe sahip kitap ve CD'ler de dağıtıldı. SGK, okul dönemlerinde her sene, kitap dağıtmaya devam edecek. Talepte bulunan okullara da kitap dağıtmaya devam edecektir."
Gencer, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman'a kitap kampanyasına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.
Muhabir: İsmail Ersan
Yayıncı: Haluk Yüksel - YALOVA
Son Dakika › Yerel › Yalova'daki Okullara Kitap Dağıtıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.