Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova\'dan Kısa Kısa

Kompozit sanayicilerinden Başkan Dağ'a ziyaret.

26.12.2013 10:42

Kompozit Sanayicileri Derneği heyeti, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ'ı makamında ziyaret etti.

Kompozit Sanayicileri Derneği Başkan Yardımcısı Barış Pakiş ve Genel Sekreter Burak Darcan ziyarette, ilçede yapmak istedikleri yatırımla ilgili Dağ ile görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Dağ, yapılacak her türlü yatırıma yasalara uygunluk ve çevreye saygı çerçevesinde destek vereceklerini ifade ederek, "Bizim için öncelikli olan Çiftlikköy insanının mutluluğudur. Burada yapılacak her yatırıma halkımıza iş imkanı sağlar. Bu yüzden biz de bu yatırımları destekleriz. Ancak birinci önceliğimiz de her zaman için yasalara uygunluk ve çevreye duyarlı yatırımlardır" diye konuştu.

Ziyarette, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan, Başkan Yardımcısı Birol Önderoğlu ve Meclis Başkanı Cemil Demiryürek de hazır bulundu. Öte yandan kompozit sektörünün gelişimine katkı sağlamak ve sektör bileşenlerini bir araya getirmeyi amaçlayan Kompozit Sanayicileri Derneği, geçtiğimiz günlerde yeni yönetimini belirlemişti.

Hastane yaya köprüsü tamamlandı

Çiftlikköy'de yaşayan vatandaşların Yalova Devlet Hastanesine ulaşımını kolaylaştırmak için inşa edilen yaya köprüsü tamamlandı.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Mehmet Akif Ersoy ve Sahil mahallesi halkının Yalova Devlet Hastanesine ulaşımını kolaylaştıracak yaya köprüsünün çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Yaya köprüsünün Çiftlikköylüler için önemli bir eksikliği gidereceğini dile getiren Dağ, şöyle konuştu:

"Önceden vatandaşlarımız hastaneye ulaşımda zorluk yaşıyorlar ve daha uzun bir mesafeyi dolaşmak zorunda kalıyorlardı. Bazı vatandaşlarımız da karayolu kenarını kullanmaya çalıştıkları için tehlikeli durumlar söz konusu oluyordu. Bunu ortadan kaldırmak için hastaneye çok yakın bir noktadan Kazımiye Deresi üzerine bir geçiş köprüsü yaptık. Sadece yayaların kullanımına yönelik olan bu köprüyle vatandaşlarımız daha güvenli ve hızlı bir şekilde hastaneye ulaşabilecekler. Çiftlikköy halkına hayırlı olmasını diliyorum." - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement