Yaptığı Pres Makinesini Çalıştığı Belediyeye Hibe Etti - Son Dakika
Yerel

Yaptığı Pres Makinesini Çalıştığı Belediyeye Hibe Etti

Yaptığı Pres Makinesini Çalıştığı Belediyeye Hibe Etti

Oğuzeli Belediyesinde teknisyen olarak çalışan Ahmet Altınbaş, piyasa değeri yaklaşık 40 bin TL olan pres makinesini imal ederek belediyeye hibe etti.

17.06.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oğuzeli Belediyesinde teknisyen olarak çalışan Ahmet Altınbaş, piyasa değeri yaklaşık 40 bin TL olan pres makinesini imal ederek belediyeye hibe etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, çöp konteynerlerinin imalatını yapan makinenin yapımını üstlenen Altınbaş, yaptığı makineyle makine alımında kullanılacak paranın belediye kasasında kalmasını sağlandı.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, personelinin duyarlılığı karşısında duygulandığını belirtti.

Kılıç, "Üretken belediyecilik" vizyonunu benimseyerek makine imal eden Altınbaş'ın, davranışının her türlü takdire şayan olduğunu ifade etti.

Kılıç, çöp konteynırı, bank ve oturma gruplarının yapımında kullanılacak metal saçların preslenmesi için kullanılacak makineye verecekleri paranın kasalarında kaldığını belirtti.

Altınbaş'tan makine hakkında bilgi alan Belediye Kılıç, şöyle devam etti:

"Personelimiz, ender rastlanabilecek bir davranış sergileyerek hem amirlerinin hem de bizlerin takdirini kazanmıştır. İşin maddi tarafı bir yana insani ve ahlaki bölümü bizleri daha çok etkiledi. Ar-Ge'sini de kendisi yaparak ihtiyacımız olan böyle bir makine imal etmiş. Kardeşimiz bu makineyi imal etmeseydi, on binlerce lira vererek aynı işi yapacak bir makine alacaktık. Kısıtlı bütçelerle hizmet üretmeye çalıştığımız bu dönemde, personelimizin bu duyarlılığı ve sorumluluk bilinci bizleri gerçekten etkiledi. Kendisine takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum."

Teknisyen Altınbaş da atölyede malzeme ve imkanlarla yaptığı makineyle belediye bütçesine katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadığını vurguladı. Altınbaş, "Belediyemizin imkanlarının kısıtlı olduğunu biliyorum. Bu makineyle belediyemizin çalışmalarına ve bütçesine bir nebze de olsa katkı sağlayabildiysem mutluluk duyarım" ifadelerini kullandı. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yaptığı Pres Makinesini Çalıştığı Belediyeye Hibe Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement