Yaşam Sunan Ellerden, Küçük Kalplere Dokunuş" Bahar Şenliği - Son Dakika
Yerel

Yaşam Sunan Ellerden, Küçük Kalplere Dokunuş" Bahar Şenliği

Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören ihtiyaç sahibi çocuklara moral ve maddi destek sağlanması amacıyla, "Yaşam Sunan Ellerden Küçük Kalplere Dokunuş" adlı bahar şenliği düzenlendi.

29.05.2015 14:39

Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören ihtiyaç sahibi çocuklara moral ve maddi destek sağlanması amacıyla, "Yaşam Sunan Ellerden Küçük Kalplere Dokunuş" adlı bahar şenliği düzenlendi.

Hastaneden yapılan açıklamaya göre, Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Nurullah Okumuş, bu etkinliğin hem hasta çocuklara moral vermek, hem de ebe, hemşire, hekim ve diğer yardımcı sağlık personelinin motivasyonunu artırmak için yapıldığını belirtti.

Bahar şenliği kapsamında hastanede tedavisi devam eden ihtiyaç sahibi çocuklar için kermes düzenlendiğini de kaydeden Okumuş, burada personellerin hazırlamış olduğu ürünlerin satıldığını bildirdi.

Elde edilen geliri hastalar için kullandıklarını aktaran Okumuş, "kesmesten kazanılan geliri, sosyoekonomik durumu yeterli olmayan hastalarımızın kıyafet, yol giderleri, yiyecek ve gerektiğinde acil ilaç veya tıbbi malzeme alımında kullanıyoruz. Geçen yıl düzenlenen kermesimizden 15 bin lira gelir elde etmiştik. Bu paranın tamamını bu hasta çocuklarımız ve yakınları için kullanmış olduk. Bu yıl da yaklaşık olarak aynı miktarı toplayabildik" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Gülnur Çoban'ın da destekleri için Türk Kızılayı ve hayırseverlere teşekkür ettiği belirtildi.

Sanatçı Ankaralı Namık'ın konser verdiği şenlikte, Jandarma Komutanlığı'na bağlı eğitimli köpeklerin de çocuklar için gösteri yaptığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yaşam Sunan Ellerden, Küçük Kalplere Dokunuş' Bahar Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement