Yeni Atanan Öğretmenler Pınarbaşı'nı Gezdi - Son Dakika
Yerel

Yeni Atanan Öğretmenler Pınarbaşı'nı Gezdi

Yeni Atanan Öğretmenler Pınarbaşı\'nı Gezdi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan atamaların ardından Elbistan'a görevlendirilen öğretmenler, Pınarbaşı Mesire Alanı'nda bir araya geldiler.

14.09.2013 14:23

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan atamaların ardından Elbistan'a görevlendirilen öğretmenler, Pınarbaşı Mesire Alanı'nda bir araya geldiler.

Yeni atanan öğretmenlere Elbistan'ın tanıtılması amacıyla düzenlenen gezi turuna, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik ve Şube Müdürü Faik Türk ile yeni atanan öğretmenler katıldılar.

Öğretmenlerin uyum sorunlarını gidermek amacıyla düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, "Elbistan, eğitim verileri açısından Türkiye ortalamalarının üzerinde olan bir ilçe, okullaşma oranımız okul öncesinde yüzde 70 civarında, ilköğretimde yüzde 99, ortaöğretimde de yüzde 67'dir. Burası belki bir ilçe gibi anılır ama kendi kendine yeten bir ilçedir" dedi.

Elbistan'ın coğrafyasından, ekonomi kaynaklarından bahseden Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sizlerin de aramıza katılımınızla eğitim camiamız daha da güç kazandı, daha da güzel şeyler başaracağız sizlerle. İnşallah ilk izleniminiz iyidir, iyi bir intiba bıraktık, ilkler önemlidir. Sizlerden şunu bekliyorum; öğretmenlik zaman içerinde öğrenilen bir meslektir. Kendinize ve öğrencilerinize zaman tanıyın acele etmeyin, büyüklerinizden, ustalarından bilmediklerinizi öğrenin. Unutulmamalıdır ki başarı sabırla gelir."

Çelik, yeni atanan öğretmenlerle sıcak bir tanışma ortamı sağladığı için Şube Müdürü Faik Türk'e teşekkür ederken, yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Atanan Öğretmenler Pınarbaşı'nı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement