Yeni Görevine Başlayan Vali Altıparmak'tan, Emniyete Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yeni Görevine Başlayan Vali Altıparmak'tan, Emniyete Ziyaret

Yeni Görevine Başlayan Vali Altıparmak\'tan, Emniyete Ziyaret

Denizli Valiliği’ne atanan Ahmet Altıparmak, Denizli İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal’ı ziyaret etti.

22.06.2016 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Valiliği'ne atanan Ahmet Altıparmak, Denizli İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal'ı ziyaret etti.

Vali Ahmet Altıparmak'ı, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve beraberindeki emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ile amirleri karşıladı. Namal ile müdürlük makamında bir süre görüşen Vali Altıparmak, görüşme sonrasında Emniyetten Sorumlu Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata ile birlikte toplantı salonuna geçerek Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında il emniyet müdürü ve şube müdürleri tarafından bilgilendirildi.

Ziyareti ardından konuşan Vali Altıparmak, Denizli'nin sanayisi, ekonomisi, turizmi ve kültürel zenginlikleri ile gelişmişliğini ispat etmesinin yanı sıra, huzur ve sükunetin de hakim olduğu güzide bir kent olduğunu kaydetti.

Vali Altıparmak, " Tabi Denizli insanının bu çalışkanlığı, ülke ekonomisine olan katkısı ve sosyal gelişmişliği, emniyet teşkilatı mensuplarımızın fedakar ve özverili çalışmaları sayesinde gerçekleşiyor. Bu huzur ve sükunet ortamının sağlanmasındaki mesai mefhumu gözetmeksizin gerçekleştirdiğiniz çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum. Denizli'de sağlanan huzur ortamının devamı ile genel asayişte yaşanabilecek sorunlara karşı bundan sonra atacağımız adımları hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Görevine Başlayan Vali Altıparmak'tan, Emniyete Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement