Yeni Öğretmenlerden Kaymakama Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yeni Öğretmenlerden Kaymakama Ziyaret

Artvin'in Şavşat ilçesi ve köylerine atanan öğretmen adayları, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Nimet Büyük ve Müdür Yardımcısı Temindar Gümüş ile birlikte Kaymakam Abdullah Köklü'yü makamında ziyaret etti.

17.02.2012 16:39  Güncelleme: 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son KPSS yerleştirme sonuçlarına göre Artvin'in Şavşat ilçesi ve köylerine atanan öğretmen adayları, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Nimet Büyük ve Müdür Yardımcısı Temindar Gümüş ile birlikte Kaymakam Abdullah Köklü'yü makamında ziyaret etti.

Şavşat Kaymakamı Abdullah Köklü, eğitim camiasına yeni katılan öğretmen adayları ile tanışarak duygu ve düşüncelerini paylaştı. Öğretmenlerin istek ve görüşleri ile yakından ilgilenen Köklü, genç öğretmenlerden 'fedakarlık yaparak yetiştirecekleri yeni nesiller için çalışacakları' sözünü aldı.

Yapılan görevlendirmelerde öğretmen adaylarının Atatürk İlköğretim Okulu, Köprüyaka YİBO, Ahmet Fevzi İlköğretim Okulu, Şavşat Anaokulu, Meydancık İlkokulu, Meydancık Çok Programlı Lisesi ve Şavşat Çok Programlı Lisesinde çeşitli branşlarda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecekleri öğrenildi.

- ARTVİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Öğretmenlerden Kaymakama Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement