AK Parti Aydın Adayı Savaş, Projelerini Tanıttı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aydın Adayı Savaş, Projelerini Tanıttı

AK Parti Aydın Adayı Savaş, Projelerini Tanıttı

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, projelerini tanıttı.

10.03.2014 23:20  Güncelleme: 23:54

AK Parti Aydın Büyükşehir Başkan adayı Mustafa Savaş, ilk icraatının kentte 1 milyon kişiye hizmet götürecek organizasyonu kurmak olduğunu söyledi.

Savaş, Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, projelerini tanıttı ve Aydın sevdalısı biri olarak 1 milyon kişinin başkanı olacağını belirtti.

Projeleri hazırlamak için 3 ay boyunca çalıştıklarını ve kenti karış karış gezerek halkın taleplerini dinlediklerini kaydeden Savaş, şöyle konuştu:

"Projelerimizin temelinde insan var. Belediyecilik ancak irade ve tecrübeyle olur. İrade ve tecrübe yoksa projelerin anlamı yok. İrade ve tecrübe de bizde var. 22 yıllık tecrübemi ve halka hizmet etme irademi ortaya koyarak hazırladığımız tüm projeleri hayata geçireceğim. Görev yaptığım kurumda belediyenin 250 katı bir bütçeyi yönettim. Parayı yöneten, belediyeciliği iyi yapar. Onun için belediyeciliği en iyi biz yaparız. İstihdam sorununu çözecek büyük bir altyapı hazırlıyoruz. İddia ediyorum, 5 yıl sonra Aydın'da işsiz genç erkek ve kadın kalmayacak."

"Aydın'a AK Parti elinin değmesi gerekiyor"

Aydın'ın zengin potansiyelini kullanamadığını ifade eden Savaş,  Aydın'ın Türkiye'yi doyurabilecek olanaklara sahip olduğunu belirtti.

Kaybedilen yılların çok hızlı bir şekilde telafi edilmesi gerektiğini dile getiren Mustafa Savaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Aydın'a AK Parti elinin değmesi gerekiyor. Bizim asıl hedefimiz; hayatı kolaylaşmış, ekonomik yönden gelişmiş, insanların rahat ve mutlu olduğu, çağdaş ve Türkiye'de ilk 10 kent arasına girmiş Aydın'ı inşa etmek. 30 Mart'ın ardından ilk icraat Aydın'daki 1 milyon kişiye hizmet götürecek organizasyonu kurmak olacak. Görev yaptığım kurumu organizasyondaki başarımla bu günlere getirdim. Para yönetimi ve organizasyonda ustayım. Belediyecilik benim işim. Buradan herkese 'hodri meydan' diyorum. Belediyede ilk defa AB Finans Direktörlüğü'nü kuracağım. Bu sayede AB'nin ucuz ve uzun vadeli kaynaklarını Aydınlı hemşerilerimin hizmetine sunacağım. Aydın, bir zamanlar Ege'nin incisiydi. Şimdi ise yerinde sayıyor, Aydın patinaj yapıyor. Aydın küçük düşünmeye mahkum edilmiş ama 30 Mart'tan sonra seçimlerden galip çıktığımızda Aydınlı büyük düşünecek. İşlerimizi de ortak karar ile yapacağız. Ortak akıl ve ortak kararla belediyeyi hep birlikte yöneteceğiz. Ortak akıl, şeffaflık ve hesap verilebilirlik bizim çalışma prensibimiz olacak."

Çeşmelerden içme suyu akacağını belirten Savaş,  Aydın'ın en pahalı suyu kullandığını, belediye başkanı seçilmesi halinde bir metreküp su fiyatının 1 lira olacağını bildirdi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Aydın Adayı Savaş, Projelerini Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement