
AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Seyfettin Kalay, Bartın Çimento Fabrikası Genel Müdürü Fevzi Bingöl'ü ziyaret etti.
Kalay, fabrikanın gerek çimento üretimi, gerekse kentin ekonomik kalkınması adına önemli kuruluşlardan biri olduğunu söyledi.
İstikrar ortamında büyümesini sürdüren ve ek üniteler kurarak çalışma alanlarını genişleten fabrikanın vatandaşlar için iş kapısı haline geldiğini aktaran Kalay, şöyle konuştu:
"Bunların hepsi istikrardan ve ekonomik anlamda büyümeden geçiyor. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda Bartın'ı sanayi alanında Batı Karadeniz Bölgesi'nin önemli bir noktası haline getirmek istiyoruz. Belediye başkanı olduğumuzda en büyük arzumuz kentte AŞ ve iş imkanı sağlanmasına katkı vermek. Bunun için öncelikle Bartın Limanını Ro-Ro iskelesine kavuşturacağız. Böylece ihracat ürünlerinin çeşitliliği ve miktarının artmasını sağlayarak bölge ekonomisinin de hareketlenmesine katkı sunacağız. Yerli ve yabancı yatırımcılara Bartın'da faaliyet göstermesi için de her türlü imkanın sağlanmasına destek olacağız."
Bilgöl'de, üretimleri hakkında bilgi verdiği Kalay'a başarı dileğinde bulundu.
AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve bazı teşkilat mensuplarının da yer aldığı ziyarette Kalay, işçilere beraber öğle yemeği yedi. - Bartın
Son Dakika › Yerel › AK Parti Bartın Adayı Kalay, Fevzi Bingöl'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.